Vennema klantrelatie beheer

Wij bouwen aan een band met je klant!

'Onze passie is om mensen te verbinden'

Veel ondernemers zijn zo druk dat ze vergeten oprecht te verbinden met hun klanten. Terwijl de verbinding de basis is waar een klant naar op zoek is. Zij willen oprecht geholpen worden zodat ze zelf verder komen. In Vennema klantrelatie beheer is dat precies wat wij doen. Wij voeren oprechte coachende gesprekken en onderzoeken of er nog een hulpvraag aanwezig is bij de klant. Zodat wij jou klant echt verder kunnen helpen. Zo voelt jou klant zich gezien en gehoord.

Wie zijn wij?

Sietse Vennema

Owner van Vennema klantrelatie beheer.

Businesscoach

Ik houd mij vooral bezig achter de schermen van het bedrijf. Mijn focus ligt echt op klantenrelatie beheer en het begeleiden van het team. Ik richt CRM systemen in en start nieuwe opdrachtgevers weer op. Ik geniet dagelijks van alle coachende gesprekken die ik weer kan voeren. 

Carolien Vennema

Owner van Vennema klantrelatie beheer.

Businesscoach

Ik houd mij vooral bezig met zichtbaarheid en de voorkant van het bedrijf. Zo houd ik van netwerken en verbinding maken met nieuwe opdrachtgevers en werknemers. Met mijn jarenlange ervaring als businesscoach houd ik er van om mensen verder te coachen naar het leven dat zij graag willen leven.

Samen kunnen wij levens veranderen.

Het mooiste van ons vak is dat wij écht levens van mensen kunnen veranderen. Door de prachtige gesprekken die wij voeren kunnen wij jouw klant écht verder helpen in het leven. Zo komt het vaak voor dat ons eigen verhaal een rode draad in een gesprek is.

Carolien startte in 2016 met een bedrijf naast haar baan. Als moeder in de tropenjaren weet zij als geen ander hoe de combinatie is van een loondienst baan, het opbouwen van een bedrijf en het runnen van een gezin is. Binnen 1.5 jaar had zij een succesvol bedrijf opgebouwd waardoor ze kon stoppen bij haar loondienst baan. Inmiddels is zij alweer meer dan 5 jaar businesscoach en heeft ze meerdere succesvolle bedrijven.

Door haar succes kon zij in 2022 Sietse de ruimte geven om ook een bedrijf op te bouwen. Hij begon in juni 2022 als eenmanszaak in de sales. Al snel merkte hij dat de gesprekken die hij voert meer coachende gesprekken waren dan 'de harde' sales. Hierdoor ontstond het verlangen om een eigen bedrijf opbouwen. Waarbij de klant centraal staat om écht verder geholpen te worden. Hoe mooi is het om levens te kunnen veranderen door de gesprekken die wij voeren.

In de zomer begon het te kriebelen om de krachten te bundelen. Samen bouwde wij aan ons bedrijf en groeide wij uit ons spreekwoordelijke jasje. Wij hebben meerdere opdrachtgevers o.a. coaches, marketingbureaus en kennis ondernemers. Inmiddels hebben wij een team opgebouwd met zzp'ers die ook hetzelfde voelen zoals wij er in staan. Zij worden opgeleid en begeleid door ons zodat we samen kunnen groeien.

 


Onze diensten

Uitbesteden Klantrelatie

Wil jij meer omzet behalen uit je huidige klantenbestand? Wij bouwen dan aan een goede klantrelatie.

CRM Systeem inrichten

Wil jij meer structuur in je klantenbestand? Wij richten voor jou een overzichtelijk CRM systeem in.

Verkoop vanuit verbinding

Wil jij graag zelf meer uit je klantenbestand halen? Wij begeleiden jou om dit zelf te gaan doen.