Uitbesteden Sales

Wij waarderen jouw leads en zorgen voor meer klanten.

Je krijgt een op maat gemaakt klantrelatie team 

Wij stellen een team samen dat precies past bij jouw bedrijf. Jij geniet van de voordelen van een team. 

Wij nemen leads opvolging zorgvuldig uit handen

Wij regelen alles vanaf het eerste gesprek tot het sluiten van de deal. Wij bouwen aan langdurige klantrelaties.

Wij zorgen voor meer betrokkenheid en vertrouwen

Verhoog je omzet door meer interactie te creëren in je klantreis. 

Hoe doen wij dit?

Veel ondernemers bouwen wel aan een e-maillijst , volgers of aan een klantenbestand alleen vergeten ze oprechte aandacht te geven aan deze connecties. Doordat je druk bent met je bedrijf blijft een klantrelatie opbouwen vaak liggen. Wij werken als klantrelatie team voor jou en richten ons vooral in het gesprek om echt te luisteren naar je potentiële klant. Waardoor hij zich gezien en gehoord voelt. We geven ze inzichten, tips en onderzoeken naar een hulpvraag. Als er een hulpvraag is kunnen wij een aanbod op maat doen wat bij deze lead past. Alles zetten wij voor jou overzichtelijk in een goed CRM systeem!

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Ik had onbewust toch heel veel leads verzamelt waar ik niets mee deed. Dus toen ik de hulp van Vennema klant relatie beheer inschakelde konden zij direct aan de slag. Ik vond het belangrijk dat de mensen oprecht te woord werden gestaan en niet iets werd opgedrongen waar ze niet naar op zoek waren. Dat gebeurd nu precies en we hebben al meerdere leuke nieuwe klanten doordat onze bestaande en nieuwe contacten worden opgevolgd.

Stefanie - Mrs e-commerce

Ik werk samen met Sietse en zijn team en ben bijzonder onder de indruk van hun manier van werken. Het is zacht, liefdevol en tevens doelgericht. Ik kijk uit naar een langdurige samenwerking.

Claudia Krumme
Claudia Krumme 

We zijn nog maar net begonnen, maar ik ben nu al super enthousiast over topteam Vennema! Ze snappen het gewoon! Hoe ik mensen benaderd wil hebben sluit zo aan bij hun denkwijze. Nergens pusherig, maar met oprechte interesse en passende hulp willen bieden voor hun probleem (in mijn geval met hun leefstijl). In het CRM systeem kan ik direct zien wie er gebeld zijn, wat de reacties en feedback zijn. De lijnen zijn kort met Sietse en Carolien dat vind ik ook heel erg fijn. Ik ben overtuigd van dat deze samenwerking alleen maar beter gaat worden.

Sylvia Holtslag - Intermittent Coach 

Wat kun je van ons verwachten?

Jij krijgt je eigen team

Wij regelen het complete verkoopproces voor jou met een team dat speciaal voor jou is samengesteld. Voordat we beginnen, bouwen we een getraind team om jou heen. Wij zijn als het ware een verlengstuk van jouw bedrijf en zoeken in ons team de juiste mensen die goed passen bij jou en je bedrijf. Je krijgt op zijn minst één Appointmentsetter die de directe berichten en afspraken regelt, en ook op zijn minst één closer/coach die zich volledig richt op de salesgesprekken. 

Wij nemen het salesproces uithanden.

Wij nemen het gehele salesproces voor jou uit handen. Dat begint al bij het éérst gesprek in jouw dm op je sociale media kanaal. In overleg met jou gaan wij kijken welke kanalen wij het beste bij jou kunnen inzetten. Wij kijken ook strategisch met jou mee hoe wij via meerdere invalshoeken je potentiële klanten kunnen benaderen. Daarbij houden wij rekening met jou wensen en behoeften. Wij werken echt samen met jou om het beste resultaat uit jouw bedrijf te halen. 

Wat doet een setter?

Een setter is  bij ons de 'appointmentsetter' dit is je eerste teamlid die het éérst contact heeft met jouw potentiële klant. Wij doen alleen aan 'lauw' warme benadering dus deze lead is al gelinkt aan jouw bedrijf. Zo kan diegene jou op sociale media volgen of al op je e-maillijst staan. De setter opent het gesprek. Je kan zelf in je sociale media de gesprekken meelezen. Van alle ingeplande gesprekken worden notities gemaakt in het CRM systeem. Waardoor jij altijd alles zelf kan terug vinden wat er is besproken. Hierdoor heb je ook zelf nog zicht op wat er gebeurd in jouw team. De setter zorgt voor afspraken in de agenda van de coach.

Wat doet een closer?

Wij werken bewust in een team met setters en closers. Voor ons is sales namelijk oprecht mensen verder helpen. Wij nemen het van A - Z uit handen.  De setters doen het éérst contactmoment en de closer die voert echt een diepgaande meeting met jouw potentiële klant. De closer is een opgeleide coach en verdiept zich dan ook echt in jou als klant en in de materie waar jij mee werkt. Hierdoor voelt het voor jou klant alsof die ook echt contact heeft met iemand van jouw team. Wij willen echt het verlengstuk zijn van jou bedrijf en bouwen dan ook aan langdurige klantrelaties. 

Wij houden alles bij in een overzichtelijk CRM systeem

Alle gesprekken die wij voeren worden bijgehouden in een CRM systeem. Wij willen namelijk echt het verhaal naar boven halen van je klant. Aangezien een 'sales' proces vaak een aantal weken tot maanden kan duren houden wij alles heel goed bij in één systeem. Alle feedback die wij krijgen worden ook hier genoteerd. Hierdoor kun jij je diensten weer naadloos aansluiten bij de behoefte van jouw doelgroep. Jij kan ook in dit systeem met ons meewerken waardoor wij elkaar kunnen versterken. 

Inzicht gesprekken

In onze gesprekken willen we dat jouw (potentiële) klant zich begrepen voelt. Ons doel is hun situatie te begrijpen, hun verhaal te horen en hun vragen te beantwoorden. Onze ervaren closers leiden deze gesprekken met als enig doel jouw potentiële klant te helpen. We zijn hier om hun specifieke behoeften aan te pakken. De inzichtgesprekken worden gevoerd door een onze opgeleide coach binnen jou eigen team. Doordat wij oprecht helpen en een hulpvraag onderzoeken voelt dit niet als een salesgesprek. Wij bieden hulp aan door echte inzichtsessies. 

 Feedback op je aanbod

Doordat wij het gesprek ook aan kunnen gaan met je huidige klanten krijg jij feedback op je huidige dienst/product wat diegene volgt. Dit verwerken wij in ons CRM systeem waardoor jij een waardevolle feedback hebt. Jij zou hiermee content kunnen schrijven of iets in je aanbod kunnen verbeteren. Wij kunnen weer zorgen voor een upsell wat ook zorgt voor meer omzet. Wees eens eerlijk hoe vaak vraag jij eigenlijk écht om feedback!? Fijn dat wij dat dan wel voor jou doen!

Wat vonden de klanten van de inzichtsessies?

Sietse heeft een hele vriendelijke en open benadering. Je voelt je snel op je gemak om je verhaal te doen en hij komt direct met creatieve ideeën die begrijpbaar en implementeerbaar zijn. Een heel fijn gesprek gehad waarbij hij met zijn overtuigingskracht mij heeft geholpen om de stap in de juiste richting te zetten. Niet pusherig, vooral in het belang van de klant. Heel prettig ervaren!

Rianne Poot

Gijs

Sietse is erg prettig om mee te praten en overleggen, heeft geduld en denkt goed mee. Ik heb nergens het gevoel gehad dat me iets opgedrongen werd en kreeg al mijn vragen duidelijk beantwoordt. Top!

Miranda Westenberg

Kies het pakket dat bij jou past

Pakket A

De starter

Minimaal 50 leads per week 

Je krijgt 2 teamleden 

1 Setter

1 Closer/Coach

+ Wij houden een CRM systeem bij.

+ Elke week word jouw team getraind door ons en is er een team meeting

+ Vaste kosten per maand €1500,-

+ 1 per maand : Sales optimalisatie call met Carolien 

Commissie : Voor elk verkocht product betaal je 25% commissie

Wij werken aan een langdurige klantrelatie dus wij werken alléén met contracten van minimaal 3 maanden, daarna is het maandelijks opzegbaar.

Pakket B 
De groeiende

Minimaal 100 leads per week

Je krijgt 3 teamleden

2 Appointmentsetters1 Closer/Coach

+ Wij houden een CRM systeem bij en een RealTime Sales dashboard

+ Elke week word jouw team getraind door ons en is er een team meeting

Elke maand kijken wij mee naar jou sales & lead proces 

+ 2x per maand : Sales optimalisatie call met Carolien 

+ Vaste kosten per maand €2500,-

Commissie : Voor elk verkocht product betaal je 22% commissie

Wij werken aan een langdurige klantrelatie dus wij werken alléén met contracten van minimaal 3 maanden, daarna is het maandelijks opzegbaar.

Pakket C
De gevorderde 

Minimaal 150 leads per week 
Je krijgt 4 teamleden.
2 Appointmentsetters
2 Closers/Coaches

+ Wij houden een CRM systeem bij en een RealTime Sales dashboard

+ Vaste kosten per maand €3500

+ Elke week word jouw team getraind door ons en is er een team meeting

Elke maand kijken wij mee naar jou sales & lead proces. 

+ Salesprocessen versimpelen en automatiseren.  

 + 2x per maand Sales optimalisatie call met Carolien

+ Elke kwartaal live dag bij ons op kantoor op bij jou op locatie

Commissie : Voor elk verkocht product betaal je 20% commissie

Wij werken aan een langdurige klantrelatie dus wij werken alléén met contracten van minimaal 3 maanden, daarna is het maandelijks opzegbaar.