Appointment setting uitbesteden

Blijf in contact met je doelgroep en creëer afspraken met onze hulp.  

Bijhouden van je DM

Wij beheren je dm berichten en voeren een verbindend gesprek, zodat jij meer tijd hebt voor je klanten.

Verbinding met je doelgroep

Laat ons de verbinding met je leads onderhouden, zodat ze zich gezien en gehoord voelen.

Afspraken in je agenda

Hoe fijn is het dat er afspraken in jou agenda komen. Zonder dat het jou nog tijd kost.

Geen tijd meer

voor je dm?

Je weet hoe belangrijk het is om een goede relatie op te bouwen met je klanten. Je wilt dat ze zich gezien en gehoord voelen, en dat ze vertrouwen hebben in jou en je diensten.

Alleen het bijhouden van je DM kost echt veel tijd en energie. Je weet dat je hier klanten laat liggen. Jij wil vooral bezig zijn met datgene waar jij heel goed in bent en dat je afspraken gewoon in je agenda komen.  Dan is het tijd om dit eens uit te gaan besteden. 


Wat zeggen onze klanten

over het uitbesteden ?

Sinds een aantal maanden besteed ik nu mijn dm gesprekken uit aan Vennema Klantrelatie beheer. Er is één setter die bij alleen voor mij werkt waarmee ik heel direct contact heb. Het mooie vind ik dat ze echt diepe gesprekken voert en iemand oprecht verder wil helpen. Ik vind het fijn dat ik gewoon mee kan kijken en lezen met de gesprekken maar hoef dit niet allemaal zelf meer te doen. Dit scheelt heel veel tijd en ik krijg gewoon gesprekken in mijn agenda 

Patricia - Mindset coach 

Ik merkte dat mijn sociale media bijhouden heel veel tijd kost. Sinds dat Sietse en zijn team dit voor mij bijhoud merk ik dat ik veel meer tijd overhoud voor mijn klanten. In het begin vond ik het best spannend om dit uit te besteden omdat ik best een specifiek vakgebied heb. Alleen het mooiste vind ik dat Sietse en zijn team juist heel goed zijn in diepere thema's. Ze verdiepen zich helemaal in mijn bedrijf en de materie waardoor ze ook goede vragen stellen. We hebben een heel kort lijntje dus als er iets is stellen ze direct de vragen aan mij en kunnen we bijsturen. Wekelijks worden er gesprekken ingepland in mijn agenda. Deze potentiële klanten hebben al een warm gesprek voordat ze mij spreken gevoerd waardoor ik ook merk dat ik meer klanten eruit haal. Een samenwerking met Vennema klantrelatie beheer kan ik dan ook absoluut aanraden! 

Jennifer - Systemische therapeut 

Wat kun je van ons verwachten?

Bijhouden van je DM

Wij zorgen dat al je berichten bij worden gehouden en gaan ook actief nieuwe gesprekken aan met je potentiële leads. 

  • Relaties opbouwen met klanten en leads
  • Feedback ontvangen waar je weer op kan inspelen in de markt
  • Verkoopkansen creëren en afspraken in je agenda


Verbinding met je doelgroep

Je wil graag dat je (potentiële) klant zich gezien en gehoord voelt. Door een Appointmentsetter behoud je de verbinding met je doelgroep: 

  • Meer vertrouwen : Als je doelgroep zich gezien en gehoord voelt, zullen ze meer vertrouwen in je stellen en actiever zijn. 
  • Krijgt ook feedback door deze gesprekken. Als jij je doelgroep begrijpt, kun je inspelen op hun behoefte en je diensten verbeteren.
  • Verbeterde marketingresultaten: Door je doelgroep te begrijpen, kun je je marketingboodschap beter afstemmen op hun behoeften.

 Afspraken in je agenda

Hoe fijn is het als er regelmatig gewoon afspraken in je agenda staan met klanten zonder dat dit jou tijd heeft gekost. Het voordeel van deze afspraken in je agenda : 

  • Deze klant is als gekwalificeerd of die klant bij jou kan worden dus je hebt een heel warm verkoopgesprek. 
  • Je bespaart enorm veel tijd omdat je geen dm tijd meer kwijt bent en onnodige gesprekken voert met 'koude' leads. 
  • Je krijgt een constante stroom met gesprekken in je agenda. 


Wij zijn wij? 

 Wij zijn Sietse en Carolien Vennema en samen runnen wij ons bedrijf Vennema klantrelatie beheer. Wij zijn er voor de ondernemer die meer wil verkopen vanuit verbinding. Veel ondernemers zijn te druk om een echte band op te bouwen met hun klanten. Hierdoor haalt de ondernemer niet alles uit zijn klantenbestand. Als een klant zich niet gezien en gehoord voelt dan haalt de klant uiteindelijk niet alles uit de producten/diensten wat hij heeft gekocht.

Boek hier je vrijblijvende afspraak in