CRM systeem inrichten

Wij brengen structuur aan in je klantenbestand door het inrichten van een CRM systeem

Overzicht 

Meer overzicht geeft rust en structuur in je klantenbestand

Warme leads

Je ziet direct wie er warm is voor een volgende product/dienst. 

Meer omzet 

Je behaalt meer omzet doordat je meer uit je huidige klanten haalt.

Wat is een CRM Systeem?

CRM staat voor Customer Relationship Management. Het is een klantrelatie systeem die goed beveiligt is volgens de AVG- regels voor het bijhouden van klantgegevens. Een goed systeem levert tevreden klanten en langdurige klantrelaties op. Je kan als ondernemer overzichtelijke je klantrelaties bijhouden. 


Wat zeggen onze klanten over hun ingerichte CRM systeem!

In het CRM systeem kan ik direct zien wie er gebeld zijn, wat de reacties en feedback zijn. De lijnen zijn kort met Sietse en Carolien dat vind ik ook heel erg fijn.

Sylvia Holtslag

Wat kun je van ons verwachten?

Overzichtelijke klantenbestand 

Wij maken van jouw klantenbestand een overzichtelijk bestand. Waardoor jij meer inzicht krijgt in je huidige klanten en leads.

Hierdoor zie je precies waar welke klant staat en of het tijd is om contact met je op te nemen om je klantrelatie te onderhouden. 


AVG regels in Nederland

Wist je dat je niet zomaar in een Excel of word bestand klantgegevens mag bewaren. In Nederland hebben wij de AVG- regels : De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een Europese Privacywet.

Jij bent als ondernemer verplicht om zorgvuldig om te gaan met klantgegevens. Een goed CRM systeem is een goed beveiligt software waar je persoonsgegevens in kunt bewaren. 

 Warme leads = Meer omzet

Vaak zit er onder je huidige klanten meer warme leads dan jij al doorhebt. Als je tevreden klanten hebt dan zijn ze ook vaak klaar om op te kunnen schalen. Alleen doordat jij geen overzicht hebt zie je dat niet meer. Door het laten inrichten van een CRM systeem creëer jij weer overzicht en kun je meer omzet uit je huidige klanten halen. 


Wij bouwen aan een band met je klant

Veel ondernemers bouwen wel aan een e-maillijst of aan een klantenbestand alleen vergeten ze oprechte aandacht te geven. Doordat je druk bent met je werk blijft een klantrelatie opbouwen vaak liggen. Wij werken als coach voor jou en richten ons vooral in het gesprek om echt te luisteren naar je klant. Waardoor hij zich gezien en gehoord voelt. Wij vragen naar feedback over je huidige dienst/product wat weer enorm waardevol is voor jou. We geven ze inzichten, tips en onderzoeken naar een hulpvraag. Als er een hulpvraag is bieden wij ze een kans om bij jou op te kunnen schalen naar een volgend product. Alles zetten wij voor jou overzichtelijk in een goed CRM systeem! 

€ 699
€499,-

Inrichten CRM Systeem

Wij richten het gehele systeem overzichtelijk voor jou in. 

+ 1 x Start gesprek waar wij samen in bespreken hoe jij het wil hebben ingedeeld.

    Dan gaan wij voor jou aan de slag met het inrichten. 

+ 1 x Uitgebreide uitleg van het systeem en hoe je ermee kunt werken.

+ 3 maanden support over je CRM systeem. Stel ons al je vragen. 

+ Afsluitende call na 3 maanden hoe het gaat + tips of aanpassingen. 

Overtuigd? Vraag een gesprek met ons aan!